TREK theaterkeuken & café heeft een nieuwe menukaart

Do 31 augustus 2017

Het nieuwe theaterseizoen 17-18 is weer begonnen. Bij een nieuw seizoen hoort ook een nieuwe menukaart.

De chef-koks van TREK hebben zich laten inspireren door de puurheid van ingrediënten uit de regio Amersfoort. Daarbij maken zij uitsluitend gebruik van verse en seizoensgevonden producten.

Zo staan op de nieuwe menukaart onder andere een hamburger van onze Topslager uit Nijkerk, Flinterbrood van Bakkerij Boersma en een notenmix van Jan Bosscher. Nieuwe gerechten die op de menukaart staan zijn onder anderen een steak tartaar met Ijsselvallei rund, een vistrio van paling, zeebaars en gamba geserveerd met een komkommerhangop, en het gerecht met verschillende structuren van biet met geitenkaas en appel.

Het meest opvallende, nieuwe gerecht van de menukaart is de #Flint40 stoofschotel. Het rundvlees in dit gerecht is namelijk gestoofd in het eigen gebrouwen bier van Flint, dat speciaal voor het 40-jarig bestaan is gebrouwen. 

Bekijk hier de nieuwe menukaart online.

Theaterplank
Het bestaande concept van de theaterplank blijft natuurlijk. Deze gerechtjes worden geserveerd op een speciale plank. U deelt eerst samen vijf koude gerechtjes en daarna vijf warme. Onze chef stelt de gerechten voor u samen, waarmee hij u iedere avond verrast met een voorstelling aan gerechten.

Reserveren
TREK theaterkeuken & café is iedere voorstellingsavond geopend vanaf 17.30 uur. Reserveren kan via het bespreekbureau van Flint op telefoonnummer 033 4229 229, via het reserveringsformulier of door een mail te sturen naar kassa@flint.nl.

Actueel

Winkelmandje

U heeft geen voorstellingen in uw winkelmandje.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.