Groepsarrangementen

Speciaal voor groepen groter dan 10 personen bieden we diverse arrangementen aan.

Dineren in stijl
Combineer een voorstelling met een diner. Door de vele ruimtes in Flint zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van dineren in de Panoramalounge met prachtig uitzicht over Amersfoort? Of een intiem diner op het toneel van de Rabobank Theaterzaal? Voor iedere groep bieden we een sfeervolle ruimte. Prijs: vanaf € 25,95 per persoon (excl btw)

Trekborrel
Wilt u na afloop van de voorstelling nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje? Boek dan onze Trekborrel met o.a. mini loempia’s, luxe notemix, Old Amsterdam en natuurlijk de authentieke Van Dobben bitterbal (maximaal één uur). Prijs: € 12,95 per persoon (excl btw)

Flintarrangement (vanaf 20 personen)
Voor een compleet arrangement boekt u ons Flintarrangement. Bij binnenkomst serveren we onbeperkt verschillende soorten koffie en thee en een assortiment zoetigheden, waaronder; huisgemaakte seizoens-plaatcake, muffins en American chocolate cookies. In de pauze ontvangt u een glas Prosecco en na afloop kunt u een uur lang vrijuit genieten van drankjes en diverse hapjes, zoals mini loempia’s, luxe notemix, Old Amsterdam en natuurlijk de authentieke Van Dobben bitterbal. Prijs € 18,50 per persoon (excl. btw)

Arrangement op maat
Het is ook mogelijk om zelf of met ons een arrangement samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door Flint vooraf of combineer een voorstellingavond met een kook of -techniekworkshop. Neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Exclusieve voorstellingsavond
Wanneer u uw relaties of medewerkers op een feestelijke avond uit wilt trakteren, is het uitkopen van een theatervoorstelling een absolute aanrader. U kiest zelf de voorstelling en bepaalt wat u uw gasten aanbiedt. Maak de avond compleet met een bijzonder ontvangst, streetfood met entertainment of een afterparty met DJ.


Voor vragen over de arrangementen kunt u contact opnemen met Tessa Harkema van onze afdeling Evenementen & Congresen, op telnr. 033 – 4229 230 of via evenementen@flint.nl

Arrangement aanvraag

Soort *

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.