Bereikbaarheid

Met de auto: vanuit de richting Utrecht
Volg de A28 richting Amersfoort. Net voor het knooppunt Hoevelaken neemt u afslag Amersfoort (afrit 8). Ga aan het eind van de afrit links, onder het viaduct door. Dit is de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Volg de gemeenteborden Parkeergarage Flintplein.

Met de auto: vanuit de richtingen Amsterdam en Apeldoorn.
De A1 volgen in de richting Amersfoort. Ga op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Neem direct de eerste afslag: Amersfoort (afrit 8). Ga aan het einde van de afrit links. U bevindt zich op de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van de twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Gemeentelijke P-verwijzing Parkeergarage Flintplein volgen.

Met de auto: vanuit de richting Zwolle
Volg de A28 richting Amersfoort. Neem direct na verkeersplein Hoevelaken afslag Amersfoort (afrit 8). Ga aan het einde van de afrit links. Dit is de Hogeweg. Volg de borden richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de stoplichten rechtsaf (Flierbeeksingel). Volg de gemeenteborden Parkeergarage Flintplein.

Parkeren
Parkeergarage Flintplein ligt direct achter Flint en biedt plaats aan 360 auto's. U kunt als organisator van een evenement in Flint, parkeerkaarten bestellen voor uw bezoekers tegen een gereduceerd tarief. Indien parkeergarage Flintplein vol is, worden bezoekers doorverwezen naar de garage Beestenmarkt. Deze ligt op ongeveer 5 minuten lopen van Flint. Kijk hier voor meer informatie over parkeren in Amersfoort.

Openbaar Vervoer
Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort bent u snel bij Flint. Flint is bereikbaar per stadsbus - lijn 5, 6 en 7 - of streekvervoer lijn 296. Met lijn 5 stapt u uit bij halte 'de Flint' en loopt u linksaf, de brug over. U vindt Flint meteen aan uw rechterzijde. Met lijn 6, 7 en 296 stapt u uit bij halte 'Kamp/De Stier'. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en sla de Scheltussingel in. Na circa vijf minuten heeft u aan uw linkerhand een brug naar de Coninckstraat. Flint is aan uw rechterhand.

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.