Catering

Een biologische lunch of een luxe diner? Streetfood, verrassende hapjes en fingerfoods? In overleg kunnen we alles organiseren, vanuit onze perfect uitgeruste keuken. De capaciteit van de theaterkeuken staat geheel tot uw beschikking! Puur, eerlijk, snel en uiterst zorgvuldig geserveerd, dat is catering van Flint.
 
In TREK theaterkeuken & café schuift u aan voor heerlijke gerechten, in een ontspannen sfeer. Neem plaats op de lange zwarte banken, op een barkruk of aan een gezellige bistrotafel: hier kunt u eten en drinken zoals u dat wenst.

Op het podium speelt een band en vanuit de open keuken ziet u de koks uw hapjes voorbereiden. De 'theaterplank' biedt een keur aan specialiteiten, altijd verrassend, vers en puur.

Wilt u meer exclusiviteit? Een intiem diner op de Panoramalounge, een walking dinner of feestavond in de AFASzaal, zelfs borrelen op het podium van de Rabobank Theaterzaal is mogelijk. Welke vorm u ook kiest, onze ervaren chefkok presenteert uw gasten een heerlijk en divers aanbod. Ga in gesprek met onze horecamanager en laat het thema van uw bijeenkomst doorvoeren in de uitstraling van het eten en drinken.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.