Bedrijfsfeest

Richt de AFASzaal volledig naar eigen wens in, voor uw receptie, borel, bedrijfsfeest, voorstelling of bijeenkomst.
Richt de AFASzaal volledig naar eigen wens in, voor uw receptie, borel, bedrijfsfeest, voorstelling of bijeenkomst.
Richt de AFASzaal volledig naar eigen wens in, voor uw receptie, borel, bedrijfsfeest, voorstelling of bijeenkomst.
Vanaf het podium kijk je zo de Theaterzaal in. In dit prachtige decor geniet je nog meer van een borrel, receptie, vergadering

Wilt u uw medewerkers trakteren op een spetterende cabaretvoorstelling? Of uw relaties uitnodigen voor een concert? Dan is de Rabobank Theaterzaal of AFASzaal van Flint - of een combinatie van beide zalen - het perfecte decor voor uw  bedrijfsfeest. Met een driegangendiner vooraf en een spetterende dansavond na afloop biedt u uw zakelijke gasten of medewerkers een onvergetelijke ervaring.

AFASzaal
Treed binnen in een zilveren entree vol glitter. In een stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich een nachtclub à la Moulin Rouge. Proef een glas heerlijke champagne, dwaal langs de mysterieuze lichten en laat u door de verleidelijke klanken meevoeren naar een onvergetelijke avond! De AFASzaal van Flint tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde locatie.

Met een capaciteit van 1300 gasten kan het feest op grote schaal losbarsten. Heeft een diner met 500 gasten uw voorkeur? Ook dat is mogelijk in de multifunctionele AFASzaal. Een cabaret- of Lagerhuis-opstelling is mogelijk voor 300 deelnemers en de theateropstelling met balkon biedt plaats aan ruim 800 gasten. Laat de geavanceerde led-verlichting uw gewenste sfeerbeeld ondersteunen, van ruimtelijk en industrieel tot warm en kleurrijk. Een ruimte exclusief voor uw gezelschap, om het afscheid van de directeur, uw luxe diner of unieke dansfeest gestalte te geven. Ook met kleinere aantallen (vanaf 100 gasten) bereikt u een mooi resultaat. Kies voor een exclusieve bijeenkomst op het podium of gebruik alleen een gedeelte van de zaal.

Ook kunt u de AFASzaal eenvoudig splitsen in twee gedeeltes met elk een eigen entree. Moeiteloos combineert u uw jaarpresentatie met een walking diner. Een presentatieruimte situeert u naast een workshopruimte of beursvloer en een congres sluit u af met een feest.

Rabobank Theaterzaal
Nestel uzelf in het warme rode pluche van de Rabobank Theaterzaal. Omringd door honderden lampjes komt hier uw ideale bedrijfsavond tot leven. Benut het toneel voor uw diner of receptie, voor een exclusief gevoel – vanavond zijn uw gasten de sterren! Ook zittend in de zaal voelt u zich een vip temidden van 800 gasten, want onze technici, horecamedewerkers en eventueel artiesten doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Combineer het comfort van de Theaterzaal met het bruisende karakter van de AFASzaal voor een zeer compleet bedrijfsfeest, waar uw gasten nog lang over zullen napraten.


Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.