TV opname

Gebruik de Flint als decor voor uw TV opnames. Een sfeervolle Theaterzaal of de flexibiliteit van de AFASzaal? Alles kan bij de
Gebruik de Flint als decor voor uw TV opnames. Een sfeervolle Theaterzaal of de flexibiliteit van de AFASzaal? Alles kan bij de

Een talentenjacht, spelprogramma, talkshow of kennisquiz? In ons sfeervolle theater vindt u als programmamaker diverse flexibele ruimtes, groot of klein, klassiek of industrieel. Deze zijn inzetbaar voor diverse tv-formats, zoals debatten, praatprogramma’s en opnames met publiek. De populaire Lagerhuis-opstelling werkt bijvoorbeeld erg goed in de AFASzaal van Flint. Of kiest u liever voor het warme pluche van de Theaterzaal, voor de registratie van een mooie cabaretvoorstelling bijvoorbeeld?

Artiesten voelen zich thuis
Met ondersteuning van uw techniek of de onze, krijgt het evenement gestalte zoals u wenst. U heeft exclusief toegang tot de gehuurde ruimes en kunt daarbij onderscheid maken tussen publieksruimtes en het gedeelte achter de schermen, voor de crew. Onze gezellige artiestenfoyer en subruimtes vallen doorgaans goed in de smaak bij presentatoren, sprekers en artiesten.

Applaus!
Ziet u het stralende publiek al voor zich? Zij laten een luid applaus horen voor uw organisatie in Flint. Alles verloopt soepeltjes, van de hartelijke ontvangst door onze gastvrouwen tot en met de borrel na afloop. Ook op- en afbouwen is eenvoudig: met behulp van de lift gebeurt laden en lossen gelijkvloers. Onze professionele theatertechnici kunnen uw productie ondersteunen. Ook op het gebied van decor en inrichting adviseren wij graag. Voor de hoogste kijkcijfers, meest enthousiaste deelnemers en de mooiste publiekswaardering komt u naar Flint!

Uw tv opnames in Flint?
Wij werken graag persoonlijk met u samen en zorgen daarom voor één contactpersoon, tijdens de voorbereidingen én op de dag zelf. Heeft u vragen? Dan weet u ons snel te vinden. Samen zetten we goed geoliede opnamedagen neer met een mooi resultaat.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.