Benefietavond voor Toon Hermans Huis

Op vrijdagavond 23 juni 2017 vindt het benefiet Toon in the House plaats in de AFASzaal van Flint in Amersfoort. Een groots vijf-gangendiner, gevolgd door een evenzo groots concert met diverse bekende landelijke artiesten. De verkoop is reeds gestart, wilt u verzekerd zijn van een plek? Koop dan vandaag nog een stoel of tafel en steun het Toon Hermans Huis, want: Kanker heb je samen!

Het belooft een bijzondere avond te worden dat is zeker. Vijf gerenommeerde koks bereiden een 5-gangendiner voor het bedrijfsleven, terwijl er genoten wordt van een programma op maat. ‘s Avonds treden diverse Nederlandse artiesten op tijdens het concert, dat voor iedereen boven de 18 jaar toegankelijk is. Flint biedt hiervoor de locatie bij uitstek en maakt het mede mogelijk om het diner en het concert onder 1 dak te organiseren. Het programma heeft veel verrassingen in petto, welke de komende weken deels onthuld worden op www.tooninthehouse.nl.

THHA is er voor patiënten èn hun naasten. De Stichting helpt met psycho oncologische zorg en activiteiten om de eigen veerkracht te hervinden. Het muzikale benefiet wordt georganiseerd door Marcel Fisser (muzikant & bandleider), initiatiefnemer Boudewijn Coert (eigenaar/kok Toko BoCo) en Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis). Sanne Lacor: ‘Als goede doelenorganisatie zijn we afhankelijk van giften en donaties. Toon in the house levert een belangrijke financiële bijdrage om ons werk te kunnen doen, maar laat bovenal regio Eemland weten dat we er zijn! Niet iedereen weet de weg naar het Toon Hermans Huis te vinden. Een evenement als deze draagt bij aan onze vindbaarheid. Zodat we nog meer mensen die ons nodig hebben kunnen ondersteunen, want daar draait het om!”

Kijk voor het programma, de verkoop en meer informatie op: www.tooninthehouse.nl, of neem contact op met: Sanne Lacor via info@tooninthehouse.nl of 0642805844
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.