Virtual Reality

Video is overal en de ontwikkelingen rondom online video gaan razendsnel. Eén van de nieuwste trends is de 360° video. Het unieke aan een 360° video is dat mensen echt het gevoel hebben alsof ze op de gefilmde plek aanwezig zijn.

Wat is Virtual Reality?
Virtual Reality (VR) is een omgeving die met computers wordt gemaakt en weergegeven. Een 360° video is een vorm van Virtual Reality. De verwachting is dat de komende jaren de populariteit van 360° virtual reality films enorm gaat stijgen. Bij een ‘standaard’ 360° video wordt gebruik gemaakt van een speciale camera met meerdere lenzen. De video is te bekijken via mobiel, social media en websites. Maar de meest indrukwekkende ervaring heeft de kijker met een VR-bril. Met een VR-bril op ziet u alleen maar beeld en is er geen afleiding van buitenaf. Op die manier staat u voor uw gevoel letterlijk midden in de video waardoor de beleving veel groter is.

Met de groeiende mogelijkheden binnen Virtual Reality wordt de lat voor beleving steeds hoger gelegd. Door 360° video’s kunt u een evenement of locatie van alle kanten bekijken zonder iets over te hoeven slaan en zonder er daadwerkelijk te zijn. De kijker kan vrij rondkijken in de video en daardoor komt de virtuele beleving nog dichter bij de werkelijkheid. De toepassingen van alleen 360° video zijn bijna onbegrensd. Denk aan een virtuele wereld tijdens een event of beurs. Neem klanten mee in de wereld van een product of dienst. Het is nieuw, innovatief en zorgt een voor een beleving die niet snel vergeten wordt.

Virtual Reality in Flint
Flint is in 360° te zien in onze google-tour. Daarnaast kunt u hier een aantal video’s bekijken.

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.