Panoramalounge

De Panoramalounge is perfect inzetbaar voor uw feest, netwerkborrel, diner of receptie. Geniet van een prachtig uitzicht over A

Ons theater kenmerkt zich door de vele ruimtes, die individueel inzetbaar zijn en allemaal een andere uitstraling hebben. Zo is de vernieuwde panoramalounge op de derde etage een lust voor het oog. Met uitzicht op het oude centrum van Amersfoort, met centraal de Onze Lieve Vrouwentoren, geniet u extra van uw bijeenkomst. In de foyers zijn alle horecafaciliteiten binnen handbereik.

Een combinatie met de Rabobank Theaterzaal is gauw gemaakt, want deze zaal ligt daar vlakbij. Zo kunt u bijvoorbeeld het plenaire gedeelte in de Rabobank Theaterzaal laten plaatsvinden, waarna uw gasten zicht verspreiden over de diverse subruimtes.

De representatieve panoramalounge is ook zeer geschikt voor een borrel, receptie of diner. En wat dacht u van een exclusieve en persoonlijke ontvangstruimte, voorafgaand aan de voorstelling? Zo geeft u uw netwerkavond net even wat meer charme en effect. 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.