Sint Aegtenkapel

De klassieke ambiance van de Sint Aegtenkapel kan uitstekend dienen als bijzondere uitvalsbasis voor een kleinere bijeenkomst of congres. Sprekers in deze mooie ruimte en met deze lichtinval oogsten gegarandeerd succes! Net als de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal richt de Flint deze ruimte regelmatig in voor recepties, diners, presentaties en concerten. Het is ook mogelijk om hier te trouwen. Als aanvulling op het programma kunt u klassieke muziek inzetten als intermezzo.

Graag adviseren wij u over mogelijke opstellingen en indelingen van de kapel. De 600-jarige kapel ligt in de historische binnenstad van Amersfoort. Vroeger was hier het Sint Aegtenklooster gevestigd, een ‘dubbelkapel’: kloosterlingen en leken konden gelijktijdig de mis bijwonen, maar ze werden van elkaar gescheiden door een tussenverdieping. Nog steeds bestaat het gebouw uit twee lagen, die u allebei kunt benutten.

Door de geweldige akoestiek is de bovenzaal uitermate geschikt voor concerten. In concertopstelling kunnen er maximaal 180 mensen in. Onder de houten gewelven, kristallen kroonluchters en de hoge glas-in-loodramen is het bijzonder sfeervol dineren, trouwen, vergaderen...

Vanwege de wettelijke geluidsnormen zijn er bepaalde restricties voor versterkte en onversterkte muziek tijdens bijeenkomsten. Joram Albus vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Hij is bereikbaar via 06 - 13700492 of info@staeg.nl. Kijk voor meer informatie op www.staeg.nl (website live vanaf september 2018).

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.