Bezoekersinformatie

Bezoekt u binnenkort een mooie voorstelling in Flint? Hier vindt u alle informatie rondom uw bezoek. Handig om te weten!

Boventiteling
De Lieve Flint
Flintarrangement voor groepen
Garderobe inclusief

Hulphond

Inleidingen
Kinderpret
Laatkomers
Oppas
Pauzedrankje inclusief
Reprise
Rolstoelplaatsen

Sirene Sale
Stoelverhogers
Telefoons, filmen en fotograferen

Theatertaxi
Try-out

Wel of geen pauze


Boventiteling
Bij de meeste operavoorstellingen is boventiteling aanwezig. De zichtbaarheid van de boventiteling kunnen wij alleen bij de 1e rang + en 1e rang garanderen. Voor meer informatie kunt u bellen met het bespreekbureau tel. 033 4 229 229.

De Lieve Flint
Onder de titel 'De Lieve Flint' worden bijzondere producties getoond in twee verschillende theaters: Flint en De Lieve Vrouw. Dit zijn producties die zowel voor het Flint-publiek als voor bezoekers van De Lieve Vrouw interessant zijn. Voor deze voorstellingen kunt u kaarten kopen bij de bespreekbureaus van beide theaters. Bekijk de voorstellingen.

Flintarrangement voor groepen
Komt u naar een voorstelling in Flint met een groep (vanaf 10 personen) en wilt u van alle gemakken voorzien zijn? Speciaal voor u hebben we het Flintarrangement! Dit arrangement is € 18,50 p.p. Lees meer over dit arrangement op
de website van TREK theaterkeuken & café.

Garderobe inclusief
Wanneer u een voorstelling in Flint bezoekt, kunt u gebruikmaken van de bewaakte garderobe. Deze is geopend tot maximaal één uur na afloop van de voorstelling. Het is niet toegestaan jassen mee te nemen in de zaal. In de Sint Aegtenkapel kunt u alleen gebruikmaken van een onbewaakte garderobe.

Hulphond
Hulphonden en blindegeleidehonden zijn welkom in Flint. Er zijn per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (alleen 1e rangsplaatsen). U kunt contact opnemen met de kassa om de plaatsen te bespreken (op basis van beschikbaarheid).

Inleidingen
Flint biedt bij een aantal voorstellingen een inleiding aan. In ongeveer een half uur krijgt u uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die u gaat bezoeken. De inleidingen worden gegeven in Zaal 1 op de begane grond en beginnen om 19.15 uur (tenzij anders vermeld). Op vertoon van uw toegangskaart voor de inleiding ontvangt u een kopje thee of koffie naar keuze. Dit staat bij Zaal 1 voor u klaar.

Kinderpret
Vóór bijna elke familievoorstelling kunnen de kinderen gezellig komen kleuren. Vaak worden er ook extra knutselactiviteiten georganiseerd. Kijk hiervoor in de brochure, en houd onze servicemail in de gaten die u ongeveer een week voor de voorstellingsdatum ontvangt.

Laatkomers
Te laat komen is storend voor andere bezoekers en voor de artiest(en). Na aanvang van de voorstelling kunnen we u dan ook niet meer in de zaal toelaten.

Pauzedrankje inclusief
Genieten van een lekker drankje in de pauze, zonder lang in de rij te hoeven staan? Het kan! De pauzedrankjes zijn bij Flint inbegrepen in de prijs van uw toegangskaarten bij de meeste voorstellingen. Dat betekent een portemonneeloze pauze, ontspannen genieten, met in de pauze een drankje dat al voor u klaarstaat. Heeft de voorstelling geen pauze? Dan staat uw drankje na afloop van de voorsetelling voor u klaar.
Wij willen u vragen uw drankje niet mee te nemen de zaal in. Dit om vlekken en ongewenst glasgerinkel te voorkomen.
 

Reprise
Bij sommige voorstellingen staat het woord 'reprise' vermeld. Dat betekent dat de voorstelling al langer loopt, en nu opnieuw te zien is in Flint.

Rolstoelplaatsen
Kaarten bestellen voor rolstoelplaatsen in de Rabobank Theaterzaal kan telefonisch via tel. 033 4229 229. De rolstoelplaatsen in deze zaal bevinden zich in de loges aan de zijkant van de zaal. Deze plaatsen zijn 1e rang.

Wilt u rolstoelplaatsen voor de AFASzaal of de Sint Aegtenkapel? U kunt dan zowel online als telefonisch uw kaarten bestellen. Bij de online bestelling is het niet mogelijk om aan te geven dat het om een rolstoelplaats gaat, wij stellen het daarom op prijs als u ons daarover wilt informeren via email: kassa@flint.nl.

Sirene Sale
Elke eerste maandag van de maand kunt u om 12.00 uur - het moment dat de landelijke sirene afgaat - voor een geselecteerde voorstelling toegangskaarten kopen met 50% korting. Deze actie geldt tijdens het het hele seizoen, van september t/m juni. Houd de website in de gaten als u wilt weten welke voorstelling op dat moment in de aanbieding is!

Stoelverhogers
Wanneer u met kleine kinderen een voorstelling bezoekt, kunt u gebruikmaken van een stoelverhoger. De opblaasbare stoelverhogers zijn te koop bij de garderobe en kosten € 2,50 per stuk.

Theatertaxi
Voor aanvang van een voorstelling in Flint of de Sint Aegtenkapel kunt u een theatertaxikaart kopen. De theatertaxi staat dan na afloop van de voorstelling voor u klaar. Kijk hier voor meer informatie.

Telefoons, filmen en fotograferen
Uiteraard zet u uw mobiele telefoon uit tijdens de voorstelling. Zelfs als uw mobiel op stil staat, stoort dit de techniek. Het is niet toegestaan om zelf foto-, film-, video- of geluidsopnames te maken. Voor de voorstelling en tijdens de pauze is er vaak informatie (programmaboekjes, cd's, affiches e.d.) over de voorstelling verkrijgbaar om mee naar huis te nemen.

Try-out
Bij sommige voorstellingen staat het woord ‘try-out’ vermeld. In dat geval is de voorstelling nog niet in première gegaan.

Wel of geen pauze
Het verschilt per voorstelling of er een pauze is of niet. Twee weken van te voren geven we dit aan op de voorstellingspagina op de website (indien deze informatie beschikbaar is) en we vermelden het in de servicemail die u ongeveer een week voorafgaand aan de voorstelling per mail ontvangt. Voor aanvang wordt de eventuele pauze ook aangegeven op de schermen in de foyer.

 

 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.