Complete avond uit

Er is zoveel te zien in Flint, eigenlijk wilt u geen voorstelling missen! Dat hoeft ook niet, want naast uw theaterkaarten of een diner, boekt u via www.flint.nl ook heel gemakkelijk een theatertaxi. Kinderen thuis? Wij regelen het contact met de oppascentrale.

Theatertaxi
Voor aanvang van een voorstelling in Flint of de Sint Aegtenkapel kunt u via Flint een taxi bestellen. Vanwege het faillisement van Bestax kunnen wij echter geen vast tarief meer garanderen. Voor meer informatie kunt u bellen met ons Bespreekbureau via 033 4229 229. 

Oppas nodig?
Ga met een gerust hart de deur uit met 'Oppas op maat': een vaste, betrouwbare en ervaren oppas aan huis bij gezinnen in Amersfoort en omstreken. Flint is een samenwerking met dit bureau aangegaan en 'Oppas op maat' biedt een soepele afhandeling van elke oppasvraag. Als u bij het bestellen van theaterkaarten ook oppas nodig hebt, regelt u hier direct een oppas. Oppas op maat zorgt dan voor een ervaren oppas op het afgesproken tijdstip bij u thuis. Dit gebeurt overigens altijd na een intakegesprek. Daarin wordt precies in kaart gebracht wat uw wensen en eisen zijn en wordt er een passende oppas aan u voorgesteld. Als de samenwerking bevalt, kunt u deze oppas natuurlijk ook vaker inzetten.

U rekent aan het einde van de avond zelf met de oppas af, volgens het afgesproken uurtarief. Voor de bemiddeling betaalt u eenmalig € 10,00 aan administratiekosten aan 'Oppas op maat' (via een factuur per mail). Lees hier meer over de werkwijze van 'Oppas op maat'.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.