Partnership Hästens Store Amersfoort

De Amersfoortse beddenwinkel Hästens Store Amersfoort is vanaf deze week officieel Drager van Flint. Een mooie samenwerking die feestelijk is gevierd met een speciale Hästens taart in de vorm van een bed, natuurlijk inclusief een laken van glazuur met het bekende blauw-witte ‘Hästens Blue Check’ ruitjesmotief.

Hästens Store Amersfoort ondersteunt Flint omdat het theater een belangrijke maatschappelijke functie vervuld in Amersfoort en omgeving. De winkel wil klanten en relaties graag laten meegenieten van activiteiten bij Flint en verbindingen leggen met andere Flint Dragers. Hessel Lubbers, eigenaar Hästens Store Amersfoort: “Flint is een representatieve locatie, te midden van Amersfoort. Kunst en cultuur staan bij Flint centraal, maar er worden ook zakelijke evenementen georganiseerd. Onze klanten kennen Flint en bezoeken het theater.”

Ook voor Flint is de samenwerking belangrijk. Dragers, zoals nu ook Hästens Store Amersfoort, delen de droom van Flint als belevenis en helpen mee aan het realiseren van een veelzijdige en rijke theaterprogrammering voor alle bezoekers: van musicalfans tot Bachliefhebbers. Harold Warmelink, directeur van Flint: “Wij zijn trots op het feit dat wij Hästens Store Amersfoort mogen verwelkomen als Drager. Hästens is een toonaangevend beddenmerk, dat bekend is van de blauw-witte ruit. Een gerenommeerde merknaam om aan onze Flint Dragers toe te voegen.”

Flint en Hästens Store Amersfoort kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.
 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.