Bestellen via bespreekbureau

Heeft u geen toegang tot internet of heeft u speciale wensen? Bestel uw kaarten dan via het bespreekbureau. Dit kan zowel telefonisch als op locatie aan de Coninckstraat.

Telefonisch
Koopt u telefonisch kaarten, dan kunt u betalen met AcceptEmail. Met AcceptEmail geeft u telefonisch uw betaalgegevens door, en bevestigt u de betaling in uw e-mail door middel van een ideal-betaling. Bestelt u uw kaarten binnen 4 dagen voor de voorstelling, dan sturen wij ze niet op, maar liggen ze voor u klaar op de avond van de voorstelling. De servicekosten voor telefonisch bestellen bedragen € 1,50 per kaart.

Aan de kassa
U kunt uiteraard ook aan onze kassa uw kaarten kopen. Dan kunt u betalen met pinpas, contant geld, creditcard en cadeaubonnen. Wanneer u kaarten koopt aan de kassa rekenen wij geen extra servicekosten. Bekijk hier onze openingstijden.

Theater- en tegoedbonnen
Wij accepteren de Flint Cadeaukaart, theaterbonnen, de Nationale Kunst & Cultuurkaart, NR1 Cadeau - Kunst en Cultuur Cadeaukaart, en de PODIUM Cadeaukaart (opvolger van de Theater & Concertbon). Deze kunt u inleveren bij de aankoop van uw kaarten. Als u telefonisch bestelt kunt u ze later bij ons aan de kassa inleveren, en krijgt u de waarde van uw bon van ons terug.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.