Kaarten annuleren, ruilen, verlies

Voorstelling geannuleerd?
Ons programma is altijd onder voorbehoud. Helaas gebeurt het soms dat een voorstelling door omstandigheden wordt geannuleerd. We brengen u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Bij annulering krijgt u uw geld uiteraard terug. Helaas kunnen we eerder gemaakte reserveringskosten niet vergoeden.

Kaarten ruilen
Bent u plotseling verhinderd? De toegangskaarten zijn niet persoonlijk: u doet een ander er vast een groot plezier mee. In een uitzonderlijke situatie of in geval van overmacht, kunt u uw kaart(en) tot uiterlijk 24 uur voor de bewuste voorstelling bij de kassa omruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Voor deze service wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Voor Flint Vrienden is deze service gratis. Op de dag van de voorstelling is het niet meer mogelijk om kaarten te ruilen.

Verlies van kaarten
Het kan zomaar gebeuren dat u uw kaarten verliest. Neem in dat geval contact op met de kassa: (033) 4 229 229. U kunt dan duplicaatkaarten afhalen à € 2,50 per transactie.

Wachtlijst
Voor sommige uitverkochte voorstellingen hebben wij een wachtlijst. U kunt zich hier op laten plaatsen, en indien andere bezoekers hun kaarten terugbrengen, nemen wij contact met u op. Als wij een wachtlijst voor een uitverkochte voorstelling hebben, ziet u dat op de desbetreffende voorstellingspagina.

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.